Register

Why I can just catch one snapshot?

Questions regarding the authoring of Viewlets, installation or possible bugs with our products. For urgent issues, please use our support form on our website: http://www.qarbon.com/help/helpme.php
User
Posts: 1
Joined: Thu Oct 21, 2010 10:16 pm

Why I can just catch one snapshot?

Postby liuwenz » Thu Oct 21, 2010 10:43 pm

I used ViewletBuilder 6.0 on windows xp, on one winxp, everything worked fine, but on another winxp, it can always just catch one snapshot whatever I take any actions like click or double-click or input. I am crazy on this.., did anyone meet this problem before? any experience? thanks for help in advance!

Site Admin
User avatar
Posts: 1073
Joined: Fri May 26, 2006 3:15 pm
Location: San Jose, CA

Re: Why I can just catch one snapshot?

Postby James » Fri Oct 22, 2010 11:16 am

Hello,

I see you also opened a support ticket on this, so we will work with you on this via the case.

James

Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest