Register

Embedded Flash w/XML Configuration

Questions regarding the authoring of Viewlets, installation or possible bugs with our products. For urgent issues, please use our support form on our website: http://www.qarbon.com/help/helpme.php
User
Posts: 4
Joined: Sun Sep 26, 2010 9:02 pm

Embedded Flash w/XML Configuration

Postby jerrisn » Wed Sep 29, 2010 12:56 am

Will Viewlet work with an embedded .SWF that uses an XML file for configuration settings? I cannot seem to get it to work.

User
User avatar
Posts: 50
Joined: Mon May 29, 2006 12:47 am
Location: Dolny Kubin, Slovakia

Re: Embedded Flash w/XML Configuration

Postby Michal » Wed Sep 29, 2010 8:17 am

Hello,

it should work.

Do you have the XML file in the same location as the flash file? Or is the file loaded from remote server?

Best regards,
Michal

User
Posts: 4
Joined: Sun Sep 26, 2010 9:02 pm

Re: Embedded Flash w/XML Configuration

Postby jerrisn » Wed Sep 29, 2010 2:04 pm

The XML file is in the same location as the SWF. Problem is when i run the viewlet, the slideshow does not run. Other slideshows not requiring config xml files run fine. What am I doing wrong? Thanks!

User
User avatar
Posts: 50
Joined: Mon May 29, 2006 12:47 am
Location: Dolny Kubin, Slovakia

Re: Embedded Flash w/XML Configuration

Postby Michal » Wed Sep 29, 2010 10:36 pm

Is the slideshow.swf file embedded via URL or loaded from a file?

If it's loaded from a file, you'll probably need to copy the XML file into the viewlet folder, otherwise the XML won't be available for your embedded swf.

Michal

Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest